ALL STARS QUARTET

Thomas Blachman: Drums
Thomas Agergaard: Saxophone
Artur Tuznik: Piano
Lennart Ginman: Bass

 

Det er en af Danmarks mest roste jazz-kvartetter der gæster os denne eftermiddag.

Med anmeldelser som “Dansk Jazz i Verdensklasse”, “En mageløs aften” og “Prædikant på saxofon” er forventningerne skruet helt op.

Det er også intensitet, klang, dynamik, og telepatisk sammenspil, der er kendetegnet for kvartetten.

Thomas Blachman: Drums
Thomas Blachman er, siden han som dommer i X-Factor formåede både at provokere og vinde den almindelige danskers hjerter, blevet folkeeje i en grad de færreste havde drømt om.
Lige så overraskende og præcist er hans spil bag trommerne, et intenst drive, parret med spontane udbrud af Strindbergsk karakter – en usædvanlig oplevelse.

Thomas Agergaard: Saxofon
Agergaard er en af hans generation betydligste saxofonister, og er med hans eminente klang, og smukke frasering, parret med melodisk og rytmisk frihed, vagt international opmærksomhed.

Lennart Ginman: Bass
Det er den sikre bund med højt til loftet, der kendetegner Lennart Ginman. Ginman er et af de sikreste kort i dansk musikliv, en uforbeholden tilgang og sikker stilfornemelse er han en af danmarks mest efterspurgte bassister.

Artur Tuznik
Et af europas helt store klavertalenter stammer fra Polen men går idag på det kongelige musikkonservatorium i Danmark. Han har dog arbejdet med improvisation og jazzen siden han var barn. Det er bemærkelsesværdig at en så ung pianist, både mestre det klassiske udtryk og har jazzens improvisatoriske evner.

 

Thomas Agergaard og Thomas Blachman har spillet sammen siden de var 14 år. De sidste 27 år sammen med Lennart Ginman.

ALL STARS QUARTET

SØNDAG / 22.04.2018

DØR KL. 14.00

KONCERT KL. 15.00

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK

KØB BILLET