AUDIO + VISUAL

Forbrændingen inviterer til en aften i det audiovisuelles tegn!

Sammen med de eksperimenterende artister Baby Blood og O/RIOH udforsker vi samspillet mellem det visuelle og det auditive, når de to kunstnere sætter live lyd til deres musikvideoer og andre skræddersyede visuelle elementer.

BABY BLOOD
Baby Blood er en maskeret og forklædt superhelt(inde), der adskiller kunst fra forfængelighed i et spraglet visuelt univers, der med laboratoriepræcision fusionerer referencespækket syre-R’n’B med samuraikultur, mexicansk wrestling og tibetansk meditation.

“Baby Blood leger med identiteter,” siger Lucy Siame (aka Lucy Love), der skriver, optager, mixer og fremfører musikken selv. “Det maskuline og feminine mødes i et sonisk kosmos med visuelle cues, der går på tværs af tid, sted og kulturer: Kernen her er kunsten, ikke mennesket bag.”

Baby Bloods musik er i høj grad visuel, hvilket reflekteres på scenen, hvor hun fremstår som en shaman, der med røgelser, masker og klokker ritualiserer sin optræden og indhyller publikum i sit særprægede, mystiske univers.

O/RIOH
O/RIOH er en nordjysk queer producer og artist, der ikke giver en fuck for nærighed. Gennem sin musik og pladeselskabet CECH RECORDS accelererer hun den lesbiske revolution i Danmark og udfordrer musikindustriens og samfundets patriarkalske strukturer og normer. O/RIOH sigter skarpt, men rammer bredt. Hendes attitude er ikke til at tage fejl af, ej heller hendes evne til at raffinere popmusikkens fortærskede lyrik og tilføje den en forfriskende mundfuld oh slash.

“I live-sammenhæng tænker hun befriende meget ud af boksen, og leverer en performance, et show, der virkelig fanger din opmærksomhed.”
– Sidsel Thomassen, Chefredaktør, Gaffa

Sammen med trommeslager Kristoffer Thorup Jeberg skaber O/RIOH et rum, hvori publikum bevæger sig både fysisk og mentalt.

AUDIO + VISUAL

FREDAG / 16.11.2018

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 109 DKK
DØRSALG: 139 DKK