AVISEN LIVE #2

Velkommen til Avisen Live

Avisen Live er Albertslunds helt egen og helt unikke litteraturfestival, som debuterede sidste år med stor succes, og som igen i år præsenterer et litterært og kulturelt program i topklasse.

Festivalen er opdelt i forskellige sektioner, præcis ligesom en god, gammeldags papiravis, som fortolkes live. Forestil dig en forstørret dagligstue med bløde møbler og højt til loftet. Du smækker benene op eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en kold øl og går på nysgerrig opdagelse i en poetisk, sjov og klog avis, hvor aktuelle forfattere leverer nye perspektiver på alt fra internationale nyheder, sex og samliv, eksistens, debat, kontaktannoncer og kryds&tværs. Lørdagshygge på højt plan.

På Avisen Live vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere, hvor der er tid til fordybelse. Der vil være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert – i år med det vidunderlige smadderpop-fænomen SØN.

Kom som du er! Avisen Live er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og opleve, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

Avisen Live varer hele dagen lørdag den 24. oktober på spillestedet Forbrændingen og der vil være mad, snacks, bagværk og masser af kolde og varme drikke at købe. 

Prøv Avisen Live! Litterær hygge på højt plan.

Du kan opleve …

12.30-13.30

LEDER v. Jon Auring Grimm og Eva Eistrup

ERHVERV v. Rasmus Nikolajsen, Ida Marie Hede, Tone Grosen Dandanell og Ditte Marie Nesdam-Madsen

13.45-15.05

KRYDSORD v. Lars Emil Foder

MUSIK v. Bisse

SKOLELIV v. Naiha Khiljee

15.20-16.40

KONTAKTANNONCE v. Nanna Bang

LÆSERBREVE v. Lone Aburas

ØKONOMI v. Asta Olivia Nordenhof og Tue Andersen Nexø

16.55-18.50

NYHEDER v. Aaiún Nin

MAD v. Torben Munksgaard

SEX & SAMLIV v. Tine Høeg og Simon Brinck

Aftensmad v. Menageriet

LOKALSTOF v. Peter Dyreborg, Steen Christiansen og Individ i fællesskab

19-20.30

KRIMINALSTOF v. Dennis Gade Kofod

LIVSSTIL v. Alfredo Sköld, Kirsten Hyldgaard, Tone Grosen Dandanell og Mikkel Krause Frantzen

KONTAKTANNONCE v. Nanna Bang

20.45-22.30

VIDENSKAB v. Jakob Stegelmann og Anja C. Andersen

MUSIK v. SØN

 

For mere info;

https://albertslundbibliotek.dk/node/2472

 

 

Vi passer på hinanden:

Vi gør alt for at leve op til myndighedernes anbefalinger hvad angår Corona, derfor er der også kun et begrænset antal billetter til salg. De generelle retningslinjer kan læses her:

https://forbraendingen.dk/covid-19/

Støt op = hygge

Af samme grund appellerer vi til at ALLE passer godt på hinanden og støtter op om festivalen ved at deltage hele dagen, såfremt man har billet. Da programmet er stort og pladserne få, ser vi gerne at de ikke står tomme. Så støt op om festivalen ved at hengive dig til den totale hygge hele dagen!

 

AVISEN LIVE #2

LØRDAG / 24.10.2020

DØR KL. 11.00

KONCERT KL. 12.00

FORSALG: 200 DKK
DØRSALG: 230 DKK