BADESØEN FESTIVAL 2018

Den 25. august afholdes anden udgave af Badesøen Festival, der igen i år vil byde på udfordrende, undersøgende, omfavnede oplevelser i og omkring vandlandet Badesøen i Albertslund.

Da Badesøen Festival løb af stabelen for første gang i slutningen af juli sidste år, blev det en dag for alle nysgerrige sjæle. Der var alt lige fra pop-ups med eksempelvis den svenske musiker Jens Lekman, forfatteren Nikolaj Zeuthen, slagtøjsspilleren Ying-Hsueh Chen til fællessang med The Savage Rose eller psychrock fra de legendariske Dungen. Alt sammen rundt om og nogle gange i bassinet i det smukke badeland i Albertslund.

Bag festivalen står internetradioen The Lake og spillestedet Forbrændingen i Albertlund, som i år afholder festivalen den 25. august.

Billetterne er i salg nu.
Programmet annonceres i løbet af de kommende måneder.

Se mere på www.badesoen.dk

"Badesøen Festival viste, at folkelige omgivelser godt kan forenes med eksperimenterende musik, fordi det lykkedes musikerne at nå ud til publikum og prikke lidt til dem, uanset om de var lokale badegæster eller tilrejsende eksperimentalfans." - Lucia Odoom, Politiken
badesoen.dk

BADESØEN FESTIVAL 2018

LØRDAG / 25.08.2018

DØR KL. 13.00

KONCERT KL. 13.00

CRAZY EARLY BIRD: UDSOLGT!
SUPER EARLY BIRD: 270 DKK
EARLY BIRD: 320 DKK
LØSSALG: 350 DKK
BØRNEBILLET (2-14 ÅR): 100 DKK

KØB BILLET