BØRNS B-SIDER / SPISEHUSET

Børns B-sider:
Mor og far de skændes morgen og aften jeg er bange og mor græder.”
”Alle mine veninder har oplevet sex. […] Er jeg unormal?”
I snart 38 år har engagerede unge fra Børnepanelet i Albertslund besvaret bekymrede børns henvendelser, der ofte kredser om ensomhed, uansvarlige voksne, skilsmisse, sorg osv. Mange spændende personer har trådt deres børnesko i Børnepanelet. Fx: Anders ”Anden” Matthesen og folketingsmedlem Stine Brix.

Til BØRNS B-SIDER byder Børnepanelet til fællesspisning, hvor de giver indblik i deres arbejde med at skabe forståelse, omsorg og fællesskab.

Spisehuset:
Spisehuset serverer mad af kompromisløs, høj kvalitet i et køkken, der finder inspiration i europæisk og nordisk mad. Det grønne er biodynamisk, og kødet som minimum økologisk, og råvarerne er stort set udelukkende hentet hos små, lokale producenter.

Spisehuset bygger på erfaringer fra bl.a. langbordskonceptet Skeletske, og de er derfor ikke uvante udi fællesspisninger. Forvent genialiteter og godt håndværk, når Spisehuset indtager Forbrændingen søndag d. 9. september!

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisnings-koncept. Sølle 89 kroner køber en lækker menu fra en anerkendt restaurant og tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen.

Fællesspisning+ afholdes for 3. år i træk – og plejer at være både hyggeligt og velbesøgt!

Alle dage åbner dørene kl 17.30 og maden serveres kl 18.00.

 

Aftenen arrangeres i samarbejde med Albertslund Bibliotek, FirstServed og Albertslund Kommune og er en del af Golden Days, Vestegnens Kulturuge og USKIK.

BØRNS B-SIDER / SPISEHUSET

SØNDAG / 09.09.2018

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 89 DKK