CHIEF 1

Dansk rap legende, sangskriver, DJ og producer springer ud som solist med et særdeles veloplagt band. Oplev dem LIVE på Forbrændingen til oktober!

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er lige så alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. I marts 2016 breakede Chief 1 således nyheden om, at han havde noget helt nyt og anderledes på tegnebrættet. Chief 1 ville gå solo, som frontfigur, sanger og sangskriver med nærværende, ærlige og livskloge tekster, der tager udgangspunkt i ham selv. Responsen var massiv og første single ”Man skal Dø lidt” (før man finder vej), der udkom i marts 2016, vandt plads i lytternes hjerter og identifikationen omkring temaet depression, som Chief har haft tæt ind på livet, vakte stærk genkendelse. Opsigtsvækkende var det også, især for trofaste ”Rockers-fans”, at deres rappende danske Hip Hop legende – sang som en veloplagt, moden og melodiøs folkesanger. Men det er dét, Chief for alvor kan, netop overraske og vise nye sider af sit kunstneriske jeg.

Chief 1 & band spiller debutalbummet, men også et udpluk af de største RBC sange og hits fra Chiefs bagkatalog.

Få billetten til halv pris, hvis du er medlem af Foreningen Bag Forbrændingen. For kun 100 kroner, kan du blive medlem for resten af 2017 lige her: BLIV MEDLEM

facebook.com/chief1lars

CHIEF 1

LØRDAG / 21.10.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 129 DKK
DØRSALG: 169 DKK

MEDLEM: 74,50 DKK

KØB BILLET