ELBA + FJER

Det Roskilde-aktuelle pop-stjerneskud Elba er et særdeles spændende navn på den danske musik- scene, hvilket hun senest beviste med to overbevisende optrædender på dette års SPOT Festival. Begge koncerter blev positivt fremhævet af både Bands of Tomorrow og Regnsky, som skrev at det var en ”overvældende oplevelse at se hende live for første gang”.

Det anerkendte engelske Clash Music, har sammenlignet hende med den svenske pop-dronning Robyn – og mon ikke vi kommer til at høre meget mere til Elba i den kommende tid. Vi glæder os i hvert fald til, hun folder sig ud live på Forbrændingen den 20. september!

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse, som sanger, sangskriver og producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B-land og leveres med tunge beats og synthesizers, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit og storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York, for at få ny luft under vingerne. Hun fik dannet en trofast fanbase og et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i Danmark og én i New York City. Efter mange års musikalsk udvikling og personlig rejse, udgav hun endeligt sit debutalbum, “You Again” i efteråret 2018. Albummet blev nomineret som “Årets Danske Pop Udgivelse” af musikmagasinet GAFFA og singlerne fra albummet har opnået flittigt airplay på P3 og UK’s Amazing Radio.  Med sine personlige tekster og musikalske færdigheder, skaber Fjer elektro-pop og alternativ R&B af international karakter.

ELBA + FJER

FREDAG / 20.09.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 129 DKK