EN TUR I BIFFEN + RÅDHUSET ØKOMADMOR

FÆLLESSPISNING + En tur i biffen

Trænger du til en tur i biffen? Her får du ‘dinner and a show’. God mad til ganen, serveret af rådhuset egen øko-madmor, på Forbrændingen og dernæst levende billeder for øjnene i Musikteatrets behagelige biografsal. Du kan vælge mellem to film:

1. Whitney – Can I Be Me
Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort. Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende succes som popsanger!

2. Aldrig mere i morgen
Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre, end du tror?
Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En Engel (Bodil Jørgensen), giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt i tre dage blandt sine efterladte. Thorvald indser hurtigt, at de ikke reagerer helt, som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent (Nicolas Bro), den unge kone (Marijana Jankovic) og hans bitre eks-kone (Britt Bendixen).

Aftenens menu offentligøres snarest.

Præsenteres i samarbejde med Albertslund Rådhus og Musikteatret.

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisnings-koncept. For 75 kroner får man et lækkert aftensmåltid med tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen. I 2016 var det en kæmpe-succes, og nu gør vi det igen!

FÆLLESSPISNING + EN TUR I BIFFEN

ONSDAG / 13.09.2017

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 75 DKK

KØB BILLET