FORBRÆNDINGENS FØDSELSDAG: 80'ER FEST MED DANSEORKSTRET

I år fejrer vi Forbrændingens Fødselsdag med en kæmpe 80’er fest. Danseorkestret spiller deres størte hits og der er fuld smæk på de kulørte drinks, neonrør og 80’er stemning hele aftenen. På med lacoste poloen og benvarmerne!

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså. Derudover medvirker guitaristen Hannibal Gustafsson og pianisten Steen Rasmussen som faste medlemmer. Danseorkestret begyndte deres karriere i ’84 med monsterhittet ”Regndans” som vandt prisen ”årets John” på Musikcaféen i København. Debut albummet “Danseorkestret” udkom året efter og indeholdt udover ”Regndans” også numrene ”Marianne”, ”Discodørmand”, ”Satellit” og bandet måske største hit ”Kom Tilbage Nu”. 
I 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn” af BT’s “Rockprisen”, nu kendt som Danish Music Awards.

Jørgen Klubien har sideløbende med musikken en karriere som tegnefilms-tegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Studios. 
Jacob Andersen er en af landets flittigste studiemusikere og en fast del af The Antonelli Orchestra. Rasmus Kærså er også kendt for sit arbejde i Græsrødderne og Moonjam.

DANSEORKESTRET (FORBRÆNDINGENS FØDSELSDAG: 80'ER FEST)

FREDAG / 31.03.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 249 DKK
DØRSALG: 279 DKK

KØB BILLET