HELHORSE

En nærmest ukristelig blanding af beskidt metal, punk og klassisk rock, Helhorse leverer en medrivende lyd, som er svær at modstå!

 

Med ny mand bag gryderne, er Helhorse i fuld gang med at skrive nyt materiale til næste album. De kreative gnister flyver sprælske rundt i øveren i det skumle København. Nye riffs, nye linjer, nye voldsomheder.

 

Bandet har 3 stærke albums i ryggen og har efterhånden markeret sig som et af de helt store indenfor deres genre. Især fremhæves Helhorse som et superstærkt live-band!

facebook.com/Helhorse/

HEARTEATER

Københavnske HEARTEATER har ædt sig igennem den danske undergrund de sidste to år. Deres energiske shows og originale core har vendt adskillige hoveder på den danske metalscene. HEARTEATER er et band, der ganske effektivt kombinerer ren sang, fræsende skrigrap med nogle velkomponerede sange.

Bandet har netop udgivet EP’en Mare. Navnet refererer til et overnaturligt og djævlelignende væsen og en anskuelse af naturen og den menneskelig eksistens, som et gentagende og endeløst mareridt. Titlen er også et udtryk for bandets tungere lyd på den kommende EP. Sangene har en mere aggressiv sound, og der er blevet arbejdet mere gennemgående med vekselvirkningen mellem sang og growl.

facebook.com/hearteaterband/?fref=ts

HELHORSE

LØRDAG / 20.05.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
DØRSALG: 149 DKK

KØB BILLET