fbpx

HJALTE ROSS

Forbrændingen præsenterer en eksklusiv og intim kirkekoncert med Hjalte Ross i den smukke Herstedøster Kirke!

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross – det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. I denne solo optræden foldes Hjaltes sange helt ud, hvilket løfter sangene op i luften og lader dem med sitre med en intens gennemslagskraft, der rammer midt i hjertet.

Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” – en plade, der blev starten på en stor rejse for den unge danske kunster, en rejse der fortsatte med albummet ‘Waves of Haste’ der udkom i 2020.

Hjalte Ross fortæller, at han siden udgivelsen af debutalbummet ‘Embody’ i 2018 har knoklet med at lave ‘den svære toer’, en proces der har sendt ham til både New York, London og – isoleret fra alt – til en lille ø i det nordligste Norge. Hjalte Ross siger selv om processen, at han er blevet en bedre sangskriver, sanger og guitarist. Derudover fortæller han, at det blev tydeligere for ham, hvad han gerne vil med sin musik. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup.

HJALTE ROSS

FREDAG / 04.11.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
UNG: 59 DKK
DØRSALG: 139 DKK