HOLD KÆFT OG RAP

‘Hold Kæft Og Rap’
– et hip hop format med fokus på den gode rapper, skabt af Pede B i samarbejde med Forbrændingen. Rap er på én gang en kunstform og et håndværk. Har du glemt, hvordan en rigtig god rapper lyder? Bliv genopfrisket, når Pede B holder hof med nogle af landets dygtigste MC’er på et af de vigtigste spillesteder i dansk hip hop historie!

ARTIGEARDIT

Ardit har en unik lyrisk aggressivitet og sikkerhed, som selv erfarne rappere må misunde. Hans linjer er både vittige og indeholder læresætninger som gør lytteren i tvivl om, hvorvidt han vitterligt blot er 20 år gammel. Hør ham fx på ‘Forkla ma’, på det nyeste track: ‘værformig’ – eller sammen med Pede B, hvor to generationer mødes på det geniale track ‘Kodesprog’.

facebook.com/artigeardit

MOON AFFLICK

Moon Afflick lægger den ned old school, men begår sig i et moderne fransk-inspireret univers. Resultatet er en unik hybrid – især brillerer Moon på tracket ‘6 AM på Bryggen’ – tjek det på hans Facebook!

facebook.com/zone80moon

THE PALACE (J-SPLIFF & APRICUT)

Den garvede rapper J-Spliff og hiphop-produceren Apricut er et godt eksempel på, hvordan to generationer kan supplere hinanden og skabe et perfekt musikalsk match. På trods af 12 års aldersforskel har duoen skabt original hiphop på et fundament af nytænkende beatproduktioner.

The Palace er meget inspireret af 90’ernes hiphop, men trækker fra forskellige tidsperioder med mix af lyden fra i dag. Lyd og stil er et koncentrat af New Yorks “golden era”, den dybe bas fra Atlanta og Houston, samt West Coast funk mixet sammen i en moderne version. Apricuts groovy og fængende produktioner smelter perfekt sammen med J-Spliffs rå og legende udtryk.

facebook.com/Thepalacemusic

HOLD KÆFT OG RAP #3

LØRDAG / 25.11.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 129 DKK

KØB BILLET