HOLD KÆFT OG RAP

‘Hold Kæft Og Rap’
– et nyt hip hop format med fokus på den gode rapper, skabt af Pede B i samarbejde med Forbrændingen. Rap er på én gang en kunstform og et håndværk. Har du glemt, hvordan en rigtig god rapper lyder? Bliv genopfrisket, når Pede B holder hof med nogle af landets dygtigste MC’er på et af de vigtigste spillesteder i dansk hip hop historie!

Oplev:

NIXEN

NIXEN væltede Forbrændingen sidst han var på besøg. Dyster, tung socialrealisme blander sig med kæk blærerøvsrap, når den talentfulde rapper hælder ord ned i mikrofonen – og han har forbindelserne i orden. På sit sidste album havde Nixen selskab af både Bai-D, L.O.C. og Hasan Shah. Der er fart på – og et nyt album rygtes på vej…

facebook.com/Nixensite/

HAM VOLKAN

Med vanvittig teknik og hurtige flows er denne fremadstormende rapper et godt bud på næste generation af helt store hip hop artister. Sorte Får har betegnet ham som en af de mest undervurderede rappere i Danmark, mens Drop Dead har haft nomineret ham til ‘Årets rapper’!

Med glade, ørehængende afro og hip hop beats og skarp lyrik leverer Ham VolKan et brag af et show, som man ikke vil gå glip af. Hold godt øje med ham. Volkan. Altså… Ham Volkan. Ham der.

facebook.com/Ham-VolKan-390995261027273/?fref=ts

DINGO&FRESCO

“De dummeste i spillet går sammen! Vi jonglerer med vodkaflasker på din bodega og drikker dig ihjel!”, siger de to fyre dumsmart på deres Facebook-side, men tag ikke fejl. Bag den gakkede facade gemmer sig to virkelig gode rappere. Fresco er en ekstremt habil freestyle-rapper og sammen har de to fætre gjort sig bemærket, blandt andet i Karrierekanonen-regi med tracket ‘Stadig på Bodega’.

facebook.com/DingoFresco/?fref=ts

HOLD KÆFT OG RAP!

LØRDAG / 08.04.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 129 DKK

KØB BILLET