HUMØREKSPRESSEN

Forestil dig lyden af jukeboks, brun bodega, tung tobaksrøg, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvad Humørekspressen er.

Der var nok ikke mange, som havde forudset projektet som de fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) præsenterede sidste år. Musikken er nemlig er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Teksterne kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord. Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket flere mennesker allerede har oplevet da Humørekspressen på deres debuttur på Københavnske bodegaer som Jaguaren og Fingerbøllet, Bakken i Kødbyen, Ruder Konge i Roskilde samt Dansk Top Prisen 2017 i Herning, hvor bandet var på plakaten med ingen ringere end Hansi Hinterseer, Birthe Kjær og Kandis!

Dansktoppen er inde i varmen igen!

Få billetten til halv pris, hvis du er medlem af Foreningen Bag Forbrændingen. For kun 100 kroner, kan du blive medlem for resten af 2017 lige her: BLIV MEDLEM

HUMØREKSPRESSEN

LØRDAG / 14.10.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
DØRSALG: 149 DKK

MEDLEM: 69,50 DKK

KØB BILLET