MARVELOUS MOSELL - MAGISK, MYTISK MAGELØS

I oktober udgav retrorapperen Marvelous Mosell i samarbejde med sin hus-DJ Tue Track, det længe ventede debutalbum ´Magisk, Mytisk, Mageløs´. Et album der har høstet ikke mindre end 5 stjerner fra Berlingske, og ordene ” Og lad os bare sige, at ventetiden har været godt givet ud. Sammen har de skabt en af årets mest skamløst underholdende rap-plader…”

Den efterfølgende tour med bl.a. hele to shows på Pumpehuset, blev udsolgt hurtigere end du kan nå at sige Antikommerciel Masseappel! Nåede du ikke at få billet? Så har du chancen på Forbrændingen den 27. januar, hvor det igen bliver muligt at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track tager på en Magisk, Mytisk, Mageløs-tour rundt i Kongeriget, og naturligvis deler gavmildt ud af kæk retrorap og forbudte dansetrin.

FULD EFFEKT

Nåe… troede du Marvelous var det eneste funky, old school, dansksprogede soulhiphop, du skulle have denne aften? De frække fyre fra Fuld Effekt kommer jo også!

Københavnske Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider.

Live slynges der rim til højre og venstre, alt imens et iørefaldende omkvæd og den barbrystede Beefsupremes guitarkrumspring forenes, og bliver et helligt løfte om den store fest.

Fuld Effekt udgav i 2015 deres debut EP Indfanger Funk, og afholdte release koncert i fantastiske Dome of Visions. Før og sidenhen har bandet opnået en en stor liveerfaring gennem et utal af koncerter, bl.a. på Rust, i HusetKBH og til Distorion Festival. Der er derfor også stor opmærksomhed om Fuld Effekt. DR’s Karrierekanonen har sammenlignet med Marvolous Mosell, og anbefalet sange som: Røgringe, Indfanger Funk, Please Dig, samt den seneste single Vandtæt, hvilket har betydet tusinder af afspilninger på Spotify. Bandet har været omtalt i Gaffa, Metro Express og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte foretog et interview tilmagasinets “Ugens Fokus” feature.

facebook.com/fuldeffekt/

MARVELOUS MOSELL

LØRDAG / 27.01.2018

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 199 DKK
DØRSALG: 229 DKK

KØB BILLET