MASTER FATMANS JAZZSKOLE

Der er råswingende musik, godt humør og sjove lytteøvelser på skoleskemaet når overlærer Master Fatman og hans fire hjælpelærere indtager Albertslund VinterjazzFestival.

Master Fatman kan, som ingen andre, tryllebinde børn og voksne med sin landskendte og vaskeægte gode karma. Fra første tone sættes an, spredes en stemning hvor der er plads til alle; dem der stille vil sidde hos far og lytte, dem der er spørgelystne og dem der bare vil danse.

Mens de rutinerede musikere holder den musikalske gryde i kog, tager Master Fatman os med ind i sit musikalske univers hvor han fortæller og viser frem. Børnene får små opgaver som fx at lytte efter bestemte fraser der spilles, at fange toner i mors hår, klappe rytmer, spille luftguitarsoloer, bevæge sig, m.v.

Så kom sammen med mor og far og bliv lidt klogere på det der med jazzmusik, soloer og instrumenter og lad bare madpakken og karakterbogen blive hjemme. Du får stillet din musikalske sult oppe fra scenen og der er ingen forkerte svar.

Aldersgruppe: 2 til ca. 8 år.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival.

————————

Vinterjazz – Live For Børn

Denne koncert er en del af Vinterjazz – Live For Børn, der præsenterer hele 4 koncerter for børn i februar måned. Musikalsk rejser vi for alle 4 koncerters vedkommende, langt væk fra de kolde nordiske himmelstrøg. Vi skal til Cuba og Sydamerika og varme os med fede rytmer, dans, swingende melodier og kærlig karma.

Vinterjazz – Live For Børn foregår i Forbrændingen på følgende søndage: 4.2., 11.2. 18.2. og 25.2.

4 for 3!
Du kan købe en familiebillet (4 personer) og spare den ene billet – eller du kan købe en partoutbillet til alle 4 koncerter til prisen for 3. Køb partoutbilletten her: KØB PARTOUTBILLET.

facebook.com/Master-Fatman-401566189991723/

MASTER FATMANS JAZZSKOLE

SØNDAG / 25.02.2018

DØR KL. 14.30

KONCERT KL. 15.00

FORSALG: 75 DKK
FAMILIEBILLET (4 PERS): 225 DKK
DØRSALG: 90 DKK

KØB BILLET