NIGHT OF THE BLACK ATTACK 2.0

HEAVYMETAL.DK Præsenterer:

11.nov 2016 afholdte vi for første gang Night of the Black Attack. Et arrangement, som var 100% dedikeret til dansk black metal. Vi fik fint besøg af Denial Of God, Blodarv og Genfærd som sammen med de over 150 fremmødte publikum, sørgede for en fantastisk aften.
Nu gentager vi sucessen og dedikerer endnu en aften udelukkende til dansk black metal. Denne gang vil aftenen stemning blive løftet af ORMSatanic Assault DivisionSlægt og Solbrud

Sidste år fik vi støtte fra Jägermeister som leverede shots til de fremmødte. Igen i år, vil Jägermeister være støtte op. Mere om dette når vi nærmer os.

 

SOLBRUD

Solbrud er snart ikke til at komme uden om. Kan du lide din black metal atmosfærisk og sorgfyldt, er det her, du skal lede. Siden debuten Solbrud og derefter Jærtegn der høstede store anmelderroser, har musikaliteten udviklet sig. Den er blevet mere innovativ, og der bliver nikket i retning af den klassiske norske black, uden at der bliver sat grænser. De hylder de klassiske dyder og levner plads til forandring.

facebook.com/Solbrud/?fref=ts

ORM

Orm er et forholdsvist nyt band, men det er ikke ensbetydende med, at vi har grønskollinger bag roret i dette melodiske og mørke univers. Med kun godt og vel to år på bagen har de allerede gæstet både Roskilde Festival og Mono Goes Metal, og deres album fik vores anmelder helt op i det røde felt med sine harmonier og sin mere klassiske black metal. Det er kompromisløst og dragende. Vi er stolte af at kunne tilføje dem til vores black metal-arrangement.

facebook.com/ormband/?fref=ts

SLÆGT

Slægt er efterhånden ved at markere sig godt og grundigt på den danske metalscene med deres hybrid af heavy og black metal. Deres seneste album fik forrygende anmeldelser, og selv den mest koldhjertede metalfan kan ikke se bort fra det faktum, at Slægt overtog Pandæmonium på dette års Copenhell, som var det deres mindste kunst. Slægt er en samling dedikerede og talentfulde musikere, og har man endnu ikke oplevet dem live, er man i allerhøjeste grad gået glip af noget.

facebook.com/Slaegt/?fref=ts

SATANIC ASSAULT DIVISION

Satanic Assault Division spilder ikke tiden med skjulte budskaber eller andre finesser. Det er lige-på-og-hårdt, groovy og samtidigt umiskendeligt black. Deres musik gør sig godt live, og de lægger ikke skjul på deres sataniske ophav. Se blot på ”Nun Molester” og artworket til deres Crucifixion – du er ikke i tvivl om, hvad de har på deres sorte hjerte, og vid dig sikker på, at du nok skal få fræset et eller andet af, når de kaster sig ud i deres medrivende galskab.

facebook.com/Satanic-Assault-Division-332038540188140/?fref=ts

NIGHT OF THE BLACK ATTACK 2.0

LØRDAG / 18.11.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
DØRSALG: 149 DKK

KØB BILLET