fbpx

NIGHT OF THE BLACK ATTACK

Heavymetal.dk og Forbrændingen præsenterer for 6. gang Night of the Black Attack

I år byder vi velkommen til følgende tre danske black metal bands.

Solbrud

Siden deres første demo udkom i 2010, har københavnske Solbrud været en af bannerførerne for den sprudlende black-metal scene i Danmark. Med udgivelser som Jærtegn, Vemod og ikke mindst det storroste liveudspil Levende i Brønshøj Vandtårn har gruppen siden starten stået for stemningsfuld black metal i topklasse. Samtidig har de endda formået at trænge igennem til mainstreammedier og dermed høstet fortjent anerkendelse mange steder fra. Den 31. maj i år sluttede en æra for bandet, da de spillede afskedskoncert i Ungdomshuset med deres gamle forsanger, Ole Luk. Det blev en magisk aften, men på dette års Night of the Black Attack får du mulighed for at opleve en ny Solbrud-æra begynde. For de er slet ikke færdige med os endnu!

Ligfaerd

Er man til hurtig, aggressiv black metal, er Ligfaerd ikke til at komme udenom her i kongeriget. Siden 2005 har sjællænderne spredt rædsel med deres direkte og infernalske version af djævelens foretrukne musikform. De fører på ubønhørlig vis lytteren ind i et helvedes lydunivers, som dog rummer mere end bare banal djævletilbedelse. Gruppen fortæller nemlig ofte små historier om de onde, og ikke de gode, gamle dage. Så er du til oplysende knytnæveslag i ansigtet, må du ikke gå glip af en af gruppens få liveoptrædener – det er ikke til at vide, hvornår de næste gang begunstiger os med deres soniske overgreb på sanserne.

Kold

Smuk, mørk og iskold black metal er, hvad der er i vente, når Kold indtager scenen til dette års Night of the Black Attack. Den beskrivelse er hørt før, men black metal af Kolds kaliber er der altid plads til mere af. Og med en fænomenal ep – og sandsynligvis et par venner – giver duoen intet mindre end deres debutkoncert. Så lad bandets smukke atmosfæriske lydflader lokke dig ud i den frostklare nat, og før du ved af det, har kulden spiddet dit hjerte, og uden kamp lader du dig totalt overgive til hypotermien og den evige hvile.

Plakaten er tegnet af Lauge Eisøe-Madsen og der skal lyde et stort tak for samarbejdet!

NIGHT OF THE BLACK ATTACK

LØRDAG / 19.11.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 20.00

FORSALG: 149DKK
DØRSALG: 169DKK