fbpx

PIL

I oktober bliver vi velsignet med et besøg af fremstormende pop-stjerne Pil her på Forbrændingen, og vi glæder os til at blive fortryllet af hendes opløftende og legende popunivers.

Det er med troen på, at verden bliver større, når vi taler om de sværeste aspekter aflivet, at danske Pil nu er klar med sit debutalbum, Kom Vi Flyver, Siger Du. I sit univers af bundærlige, dansk-sprogede tekster og stærke pophymner vil Pil skabe det talerør, som hun selv kan mangle, når følelser af usikkerhed, ensomhed og ulykkelig kærlighed dominerer i tilværelsen. Kom Vi Flyver, Siger Du er en håndsrækning til alle, der har brug for en ven, når livet gør ondt.

Siden udgivelsen af sin første EP Når Du Går Herfra i 2019 har Pil fået særligt ros for sit tekstunivers og en masse omtale i store danske musikmagasiner og på dr.dk. Lige nu har hendes mest lyttede sang “Nattely” over 3 millioner streams på Spotify. Pil har også samarbejdet med kunstnere som bl.a. Andreas Odbjerg og Burhan G med numrene “Omvendt” og“Gulvet 22”, som lige nu er i A-rotation på P4. Det seneste år har også budt på et tæt samarbejde med Hjalmer, hvor Pil har været med til at skrive flere af sangene på hans kommende album og varmet op på hansforårstour i 2022 med 19 koncerter over hele landet.

PIL

LØRDAG / 15.10.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 139
UNG: 79
DØRSALG: 159