fbpx

RIGMOR + PASCAL (SE)

Det bliver en aften med rock, melankoli, kærlighed og smuk guitar feedback, når Rigmor og Pascal gæster Forbrændingen 29. oktober.

Rigmor:

“Rigmor er et fuldstændig overjordisk liveband”. Sådan skrev Undertoners anmelder i december 2020 efter at have oplevet Rigmor på et udsolgt Literaturhaus. Og siden da er det kun gået fremad for det aarhusianske band med den dansksprogede, kantede indierock. En fyldt, fællessyngende sal på Lille Vega, en anmelderrost koncert på SPOT Festival samt en optræden på dette års Roskilde Festival er blot nogle af højdepunkterne i bandets historik, efter de har udgivet debutalbummet Glade blinde børn – et album, der fik Gaffas anmelder til at kvittere med fem stjerner og en flot anbefaling af Weekendavisens anmelder, Klaus Lynggaard, som afrundede notitsen med følgende ord: “Rigmor er et band, denne anmelder vil glæde sig til at se på en scene.” Nu har både du og Klaus chancen.

I efteråret 2022 drager Rigmor på turné med numrene fra Glade blinde børn, og du er inviteret som gæst til en vild leg med dynamikker, støjende sekvenser, entusiasme og spilleglæde – og selvfølgelig bandets både inderlige og eksplosive energi. Turnéen strækker sig vidt over spillestederne i det danske land, så der er rig mulighed for at lade sig rive med og opleve det unge band med meget på hjerte.

Pascal:

Garage rockerne Pascal er tilbage med deres sjette album ‘Fuck Like A Beast’ der vandt diverse priser for årets album i Sverige. Og de er tilbage med større frustration end nogensinde før. Tanken var, at optagelserne skulle være mere, som når de spiller live og får ekstra energi af hinanden. Resultatet skuffer ikke og er et af deres mest kompromisløse albums til dato. Det er et show af desperat, sjusket, nervøs rockmusik.

Selvom alle sangene blev skrevet og indspillet lige før pandemien ramte med fuld kraft, har der altid været noget i deres musik, der var perfekt til tider som denne. Frustration og vrede over folks mentale indespærring og bigotteri har altid været tæt på Pascal, og de leverer alt med en sult og intensitet som hos en, der ikke har noget at tabe. Den natsorte og ængstelige er båret op af humoristisk melankoli og kærligheden er der som en livline, hvis man vælger at tage den. De har mestret omkvæd, der borer som virus ind i hjernen og er eksperter i deres primitive, nærmest voldelige måde at håndtere deres instrumenter på. Bare for at give slip og nyde i fulde drag.

RIGMOR + PASCAL (SE)

LØRDAG / 29.10.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119DKK
UNG: 69DKK
DØRSALG: 139DKK