RYTMETEGN & JAZZHISTORIER

Hvad sker der når man sætter en perfomer og musiker sammen med en tegner og en klovn? Man får en koncert der udforsker, leger, overrasker og inspirerer som I aldrig har prøvet før.

Kan man tegne en rytme eller kan tuschen tromme? Kan man mime en trommesolo og danse en klang? Kan man spille på et lærred og få en spand til at swinge?

Tegneren Tea Bendix møder skuespilleren og klovnen Steen Haakon Hansen samt musikeren og performeren Thomas Sandberg i denne spændende koncert, hvor det hele vil smelte sammen til en musikalsk fortælling fyldt med fantasi, kreativitet og leg.

Slå de nysgerrige ører ud og forbered Jer på en morsom.

Aldersgruppe: ca. 4 – 10 år.

 

Vi passer på hinanden

Grundet COVID-19 vil I opleve Live For Børn arrangementer som i en periode er anderledes end vi plejer.

For at alle kan få det bedste ud af arrangementerne, har vi stort fokus på at holde afstand fra vi står i kø, under koncerten og til vi går hjem igen.

Fra I kommer til I går, guider vi Jer til at overholde de regler vi arbejder under, fx at alle sidder ned på anviste pladser.

Aldersgruppe: ca. 4 – 10 år.

 

——————-
Live For Børn er familiearrangementer i Forbrændingen hvor I oplever livemusik, litteratur og billedkunst for børn. Hvert arrangement er tilrettelagt så der er tid og rum til fordybelse, inspiration og ikke mindst opleve musikere og kunstnere der har noget på hjertet til børn.
I kan altid købe nybagte boller, kaffe og juice fra kl. 14 hvor dørene åbner.

RYTMETEGN & JAZZHISTORIER

SØNDAG / 27.09.2020

DØR KL. 14.00

KONCERT KL. 15.00

FORSALG: 75 DKK
DØRSALG: 95 DKK

FAMILIE BILLET(4 PERS): 225 DKK