SILLES ABC-KONCERT

Forbrændingen bobler af musik, bogstaver og rim denne eftermiddag når Sille og Palle inviterer indenfor til ABC-koncert.

Kl. 14 til 15: Nyd et roligt øjeblik, hvor du og dit barn kan læse sjove ABC-rim og -remser og se et udvalg af alfabetbøger gennem tiden – og mød måske din yndlings ABC, og ikke mindst; leg selv med at bygge bogstaver.

Kl. 15 til 15:45 Silles ABC-koncert
Sille elsker bogstaver og musik! Derfor tager hun sin ven Palle og deres kæmpe store ABC-bog med til Forbrændingen. Vi skal høre en legende og lærerig koncert for de ca. 4-8-årige, fyldt med finurlige og sjove børnerim – og alfabetet selvfølgelig.
Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse, fyldt med  farverige tegninger, bladrer og synger vi os igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.
​ABC-Koncerten er skabt i samarbejde med Forlaget Bolden.
——————-
Live For Børn er familiearrangementer i Forbrændingen hvor i oplever livemusik, litteratur og billedkunst for børn. Hvert arrangement er tilrettelagt så der er tid og rum til fordybelse, inspiration og ikke mindst opleve musikere og kunstnere der har noget på hjertet til børn.
I kan altid købe nybagte boller, kaffe og juice fra kl. 14 hvor dørene åbner.

 

SILLES ABC-KONCERT

SØNDAG / 29.09.2019

DØR KL. 14.00

KONCERT KL. 15.00

ENKELT: 75 DKK
FAMILIE: 225 DKK