HEAVYMETAL.DK & FORBRÆNDINGEN PRÆSENTERER: SPRINGTIME SLAUGHTER

I mange kulturer fejrer man lyset og livets genkomst i forårsmånederne ved rituelle ofringer. Til foråret slagter man forårslammet, og med det metaforiske udgangspunkt er det os en ære at præsentere: Springtime Slaughter – en aften med dansk death metal og god mad!

17.00: Heavymetal.dk DJ’er. Der er langborde og baren er åben udenfor, foran Forbrændingen. Jakobsen Pita sørger for lækker mad.

19.00: Døre åbner
20.00: Koncert

heavymetal.dk

SHADOWSPAWN

Første band, som går på, er Shadowspawn. ”Det kører for dansk død –og nu blev det lige endnu federe!”. Sådan indleder vores begejstrede skribent sin anmeldelse af Shadowspawns seneste udgivelse og smider en masse ros efter det danske dødsensemble. Deres stil inkorporerer old school thrash og old school død, og de er absolut leveringsdygtige i sublime riffs.

facebook.com/shadowspawn/

DEADFLESH

Efter Shadowspawn vil Deadflesh byde op til hærg med deres rå og beskidte lyd. Den Roskilde-baserede kvartets seneste udspil er produceret af bandet selv, hvilket blot er med til at fremhæve det upolerede udtryk. Musikken har dybe rødder i den tidlige dødsmetal, og resultatet er en thrashet omgang overbelastede nakkemuskler.

facebook.com/deadfleshmetal/

PREVAIL

Næste band er Prevail, og har du ikke hørt om dem endnu, trænger du til nye venner. De sparkede sig ind i redaktionens bevidsthed med 2016’s debut, War Will Reign, og vi kvitterede med en forslået topkarakter. Hvis du graver lidt i deres musikalske bagkatalog, finder du flere kampvogne, antiluftskyts og den helt særlige, ulmende vrede, der er blevet næret af den jyske muld.

facebook.com/prevaildk/

BAEST

Til at lukke og slukke har vi Baest, og selvom de næppe behøver en indviklet introduktion, er det ikke sikkert, alle endnu ved, at der er et vildt dyr løs på den danske metalscene. At observere medlemmerne i aktion, er et studie i uforudsigelighed, men det er dog forventeligt, at man bliver rusket godt og grundigt igennem til den musikalske rundsav, der er Baest.

facebook.com/baestband/

SPRINGTIME SLAUGHTER

LØRDAG / 21.04.2018

DØR KL. 17.00

KONCERT KL. 20.00

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK

KØB BILLET