STØTTEKONCERT 2017

STØTTEKONCERT 2017

LINE-UP:

x Marwan

x Noah Carter

x David Dieu

x Abbaz

x Hasan Shah

x Eebz

x Rapolitics

Link til billetkøb: bit.ly/2lDHCzE

BILLETPRIS: 179,- ekskl. gebyr

DØRENE ÅBNER KL. 18:30

KONCERTEN STARTER KL. 19:30

Lørdag d. 15. april 2017 afholder TakeMyHand i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp en velgørenhedskoncert i Forbrændingen, Albertslund. Støttekoncerten har til formål at indsamle penge til fordel for syriske og irakiske flygtninge i Koutsochero-lejren Grækenland. Læs meget mere om lejren længere nede.

Mere info om koncerten og projektet kommer senere.

REJSEVEJLEDNING:

Forbrændingen er beliggende i Albertslund og ligger blot 2 minutters gang fra Albertslund st. Fra Københavns Hovedbanegård tager det 20 minutter med B-linjen (s-toget). Togene kører hele aftenen og natten. Det er også muligt at gøre brug af Forbrændingens parkeringsplads (gratis).

Adresse:

Vognporten 11

2620, Albertslund

Vi glæder os til at se jer!

INFO OM KOUTSOCHERO-LEJREN:

Lukningen af den såkaldte Balkan-rute i 2016, de manglende legale adgangsveje for flygtninge til Europa for folk, som flygter fra krig og forfølgelse, samt aftalen mellem EU og Tyrkiet har alle har haft store konsekvenser for flygtningesituationen i Grækenland. I stedet for at være et land, som flygtninge passerer igennem, er der nu over 60.000 mennesker strandet indenfor landets grænser. Som en konsekvens heraf, har Dansk Flygtningehjælp udvidet sit arbejde til det græske fastland.

Koutsochero-lejren er en flygtningelejr som har beliggenhed omtrent 20 kilometer ude for byen Larisa i Grækenland. Lejren huser hovedsageligt syriske flygtninge, som er kommet til indenfor det sidste års tid, men der bor også afghanske og irakiske flygtninge.

Pengene vil primært gå til tøj til flygtninge, da det er en basal mangelvare i lejren. Vi vil både op til og efter koncerten sørge for at rapportere fra lejren med beretninger og informationer.

Kilde: https://flygtning.dk/internationalt/her-arbejder-vi/europa-og-kaukasus/graekenland

De bedste hilsner,

TakeMyHand, Dansk Flygtningehjælp og Forbrændingen

Henvendelser vedr. Støttekoncerten:

Hamzah Waheed: 27128504 // hamzah@takemyhand.nu

Nabila Taha: 25119312 // nabila@takemyhand.nu

facebook.com/takemyhandofficial/?fref=ts

STØTTEKONCERT 2017: MARWAN, NOAH CARTER, HASAN SHAH M. FL.

LØRDAG / 15.04.2017

DØR KL. 18.30

KONCERT KL. 19.30

FORSALG: 199 DKK
DØRSALG: 229 DKK

KØB BILLET