SUBURBAN SUMMIT #3: BO RUNE MADSEN + DAVE ALLEN + JOSEFIN ÖHRN AND THE LIBERATION

Suburban Summit er Forbrændingens platform for unikke kunstneriske samarbejder. Artister mødes på en tom scene. Et blankt lærred – der skal skabes noget nyt. Billetterne er solgt til koncerten sidst på ugen, men hvad vil ske? Hvordan vil det lyde? Tidligere har artister, som Matthew E. White, Teitur, Thy Music Collective, John Schmersal & Toko Yasuda besøgt Suburban Summit. I det tredje af slagsen mødes 3 stærke artister: Bo Madsen, Josefin Öhrn & Dave Allen!

Bo Rune Madsen er især kendt fra sin tid i det verdenskendte indierock-band Mew, men har på det sidste fokuseret på sin billedkunst, samt på sit naivistiske musik-projekt Turbolens, hvor Bo, med sit band af børn, efter eget udsagn forsøger at finde ind til noget organisk, uperfekt og levende.

Svenske Josefin Öhrn giver den sædvanligvis som den moderne psych-rocks dronning, når hun optræder med sit band The Liberation. Med en vokal, som trækker referencer til sangerinder som Hope Sandoval, kaster Josefin sig ud i spacede, tranceskabende kompositioner og har en særlig evne til at forsvinde helt ind i musikken. En helt særlig live-oplevelse!

Britiske Dave Allen er, som originalt medlem af post-punkerne Gang Of Four, garant for alt det kantede, stikkende og højtråbende. Side om side med bands som XTC og Talking Heads, havde Gang Of Four sin storhedstid fra sidst i 70’erne og godt op i 80’erne. Dave har siden arbejdet for Beats Music (ja, dem med hovedtelefonerne), Apple Music og North, hvor han skaber digitale strategier for salg af musik, men svinger stadig et ekstremt tight bas!

Bo glæder sig til det kreative møde med de to spændende personligheder:
“Jeg er glad for at være med i dette Suburban Summit, og glæder mig til at skabe og opfindende disse talentfulde mennesker. Det bliver et eventyr, og jeg har allerede mit Dr. Livingstone-outfit på!”

De 3 spændende artister mødes på Forbrændingen den sidste uge i november, og spiller en helt unik koncert den 2. december.

Den kreative proces med at skabe indhold sammen til en fælles koncert kan følges på Forbrændingens sociale medier i løbet af ugen, og billetterne er i salg fra torsdag den 5/10. Der er et begrænset antal early bird billetter til salg.

SUBURBAN SUMMIT #3

LØRDAG / 02.12.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

EARLY BIRD: 199 DKK
FORSALG: 249 DKK
DØRSALG: 279 DKK

KØB BILLET