SUSPEKT

Drengene er tilbage!

Sidst vi havde besøg af familien Suspekt kogte det fuldstændigt over i salen. To totalt udsolgte koncerter fuld af vodka, sved og andre væsker, hvor Suspekt viste deres fødeby, hvor hip hop-skabet skal stå. Vi brugte en uge på at gøre Forbrændingen ren bagefter, men her lugter sgu stadig lidt mærkeligt…

Med den nye plade ‘100% Jesus’ stempler Suspekt igen ind, som Danmarks lumreste drengerøve, selvom det nye album også viser nogle af de mere alvorlige sider af gruppen. Det handler også om opvæksten i Albertslund, om Lings død, om at føle sig udenfor og om ulykkelig kærlighed.

“- Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det her er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album vi nogensinde har skabt og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat som dybest set afspejler den modenhed, som er tilkommet os i takt med at vi er blevet en helt del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til.”
Man skal dog ikke tro, man kommer til at kede sig til koncerten i efteråret. Der er nemlig lagt i ovnen til samme fest-vanvid, som vi kender fra drengene:

“- Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Lige så vel som vi har udfordret os selv i processen med tilblivelsen af albummet, lige så vel er det vigtigt for os at komme ud og smide det ordenligt i fjæset på vores supportere. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer med ”100% Jesus”.”

"På 100% Jesus viser Suspekt, at de stadig kan skrue fede beats og velfungerende lyrics sammen – de står stadig som nogle af de absolut dygtigste i Danmark." - Emil Eggert Scherrebeck, Information
"Det er 100% lækkert, 100% Suspekt og helt sikkert 100% Jesus." - Anders Hjortskov, Gaffa
facebook.com/suspekt/

SUSPEKT

FREDAG / 27.10.2017

DØR KL. 19.30

KONCERT KL. 21.00

UDSOLGT!

Udsolgt