THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO

͞Så er den dér sgu’!͟

– Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den – skulle det vise sig – såre præcise titel ͟Change My Game͟. For den der ͟var dér͟, var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét ͟Change My Game͟ repræsenterer: nemlig en mere rocket blues end tidligere.

”Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med ”ROCK”, der lyser over os”, siger Thorbjørn Risager.

Det omtalte skilt blev allerede tændt, da bandets forrige studiealbum, den storswingende rock’n’roll skive, ͟Too Many Roads͟, udkom i 2014. Men lysstyrken i skiltet vil blive skruet yderligere op, når man lytter til ͟Change My Game͟ og dét overflødighedshorn af rodfæstet rock, blødende blå ballader, storbysoul, roots, westcoast og. . . nå ja ͟ROCK͟ i bred forstand, som det nye album har at byde på.

Det lader sig i den grad høre, at bandet har 13 år på landevejen og et utal af koncerter bag sig. Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller med en overlegen selvfølgelighed, som man kun KAN lære derude på den endeløse landevej. Den vej, som i årenes løb har ført bandet rundt i det meste af Europa med afstikkere til så forskellige steder som Indien og Canada – nu er de så tilbage i Albertslund, hvor de sidst spillede en mindeværdig koncert i 2015.

"”At gøre ”Change My Game” retfærdighed på skrift svarer nogenlunde til at forsøge at gennemføre en opera med signalflag. Sæt albummet på, nyd de gode sange og det følte spil. . . og fryd dig så over, at der vitterlig stadig er klassisk rockmusik af så høj kvalitet derude”" - Steffen Jungersen
risager.info/

THORBJØRN RISAGER

LØRDAG / 23.09.2017

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 129 DKK
DØRSALG: 159 DKK

KØB BILLET