TRINELISE VÆRING / METIER

Trinelise Væring:
September 2018 udkommer Værings ny danskesprogede album med arbejdstitlen ”Chokoladefontænen”.

Inspirationerne kommer bl.a. fra folk som neosoulens dronning Amy Winehouse, fra folk/beat rockerne Fleetwood Mac og fra den krasse del af countrymusikkens forkvinde Lucinda Williams.

Det ny album er produceret i samarbejde med den canadiske producer John Raham. Indspillet I KBH og Mixet I Vancouver.

Med nyt band med både hammond-orgel & blæs & kor leverer Væring skæve ørehængere, fest på scenen og vid og bid i teksterne.

“Siden Væring lagde ud som jazzsangerinde, har hun støt og sikkert bevæget sig i retning af udenlandske ikoner som Lucinda Williams og PJ Harvey”. (Lynggaard i Information)

Metér:
Métier er en bistro med en stærk passion for gode, lokale råvarer. De serverer jordnære og genkendelige måltider i uformelle rammer. Hos Métier er det altafgørende, at maden tilgodeser både smagsoplevelsen og miljøet. Kødet er økologisk, og grøntsagerne enten biodynamiske eller økologiske, ligesom det er helt essentielt for mændene bag Métier at benytte lokale råvarer. Det sikrer, at råvarens kvalitet og friskhed er intakt, og samarbejdet med den lokale producent giver større gennemsigtighed og nærhed. De gør meget ud af at følge de danske råvarers sæson, hvorfor menuen løbendes skifter.

Folkene bag Métier har en baggrund hos langbordskonceptet Rødder, der er pionererne bag den moderne, københavnske langbordsmiddag af høj, gastronomisk kvalitet.

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisnings-

koncept. Sølle 89 kroner køber en lækker menu fra en anerkendt restaurant og tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen.

Fællesspisning+ afholdes for 3. år i træk – og plejer at være både hyggeligt og velbesøgt!

Alle dage åbner dørene kl 17.30 og maden serveres kl 18.00.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Albertslund Kommune og er en del af Vestegnens Kulturuge.

TRINELISE VÆRING / METIER

ONSDAG / 12.09.2018

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 89 DKK