DETOUR/TURBO

E.O.T.O er for både børn, unge og voksne og er en naturlig forlængelse af ’Detour Urban Dance Festival’.
Formålet med E.O.T.O er at tage tingene tilbage til rødderne og til formålet med kulturen – at give tilbage til de mennesker, det samfund og miljø der har været grobund for selve kulturen.
Each One Teach One-arbejdet handler om at videregive, dele og udbrede kulturen så flere har mulighed for at deltage, lege med og være en del af et større positivt fællesskab.
Igennem dagen vil der være opsatte stationer hvor der undervises i de forskellige stilarter, henholdsvis: Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Basket ball.
Man kan så som deltager gå fra station til station og selv vælge hvor lang tid man vil opholde sig det enkelte sted – der er nemlig intet tidsskema man skal holde sig til.

Senere på dagen vil der være en Breakdance forestilling  med Freestyle Phanatix.
BUST DA BREAKZ
Bliv revet med når  Break Dansere og 1 Human Beatboxer flyver afsted i uortodoks akrobatik, improviserede luftdrej og gulvnære vridninger i hæsblæsende tempo.
En humoristisk fortælling om Human Beatboxeren Jais der har, intet mindre end, 6 farverige og modstridende personligheder, der dagligt kæmper om styringen af hans hjerne.De slås om at diktere og styre hvem der får lov til at komme til udtryk og kæmper om at komme frem i lyset – til lyden af publikums højlydte bifald og anderkendelse.
Igennem hiphop- og rapmusik battler Beatboxeren mod hans hjernes splittede karakter, visualiseret som 6 personligheder – 4 BBoys og 2 BGirls – der alle sammen gerne vil vise deres særskilte moves, tricks og personlighed frem. Hvem får kontrollen? Hvem bliver skubbet af vejen? Og hvem står tilbage? Uanset hvilken aldersgruppe man tilhører, er man sikret underholdning i denne komiske, visuelt dragende og energikompakte forestilling.

To af danserne fra Freestyle Phanatix er med i finalen af ’Danmark Har Talent’ som gruppen Villain State of Mind.
Programmet for dagen.
16:30 – 19:30  EOTO  Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Basket ball og mere
20:00 – 20:30 Break dance forestilling.
20:30 – 21.00  Dansebattle

TURBO / DETOUR

FREDAG / 08.09.2017

DØR KL. 16.00

KONCERT KL. 16.00

FORSALG: 15 DKK

KØB BILLET