På Forbrændingen har vi, ud over den faste stab, tilknyttet en stor mængde frivillige (flammer). Det er disse flammer som holder spillestedet i gang og gør det til et levende hus.

De frivillige er inddelt i følgende grupper:

Catering:

Cateringgruppen består 20 personer der sørger for at de kunstnere som er på besøg hos os går herfra med fyldte og glade maver. De laver altid et velsmagende hjemmelavet måltid, som har en høj standard. Den er faktisk så høj, at der bliver snakket om den i musiklivet.

Teknik:

Vores teknikere er dem som har den største berøring med kunstnerne. De tager imod, sætter op og pakker ned efter dem. Under vores gæsters ophold står vores engagerede teknikere på stikkerne for at hjælpe, og for at gøre deres dag for den letteste på hele touren.

PR:

Denne gruppe af frivillige er typisk lidt yngre end de andre. Gruppen på 15-20 medlemmer laver en masse arbejde før koncerten. De kommer forbi betonslottet for at hente programmer og plakater. Disse sætter de så op rundt i lokalområdet.

Kunne du tænke dig at være flamme så skriv til flamme@forbraendingen.dk eller ring i vores kontortid (hverdage 10-15) på 43 62 50 43