Forbrændingens arrangementer i forhold til COVID-19  

Efter mange måneders nedlukning, er Forbrændingen klar til at åbne dørene til en ny sæson. Grundet omstændighederne med Covid-19, og de restriktioner der følger med, bliver det en noget anderledes sæson, end vi er vant til. Alle arrangementer afholdes for et siddende publikum for at kunne imødekomme de kvadratmeter- og afstandskrav, vi som spillested skal efterleve. Forbrændingen har plads til 90 siddende gæster til vores arrangementer med de nuværende gældende COVID-19 restriktioner.

Hvad betyder det for din oplevelse?

Vi er lykkedes med at flytte de fleste arrangementer fra foråret til efteråret. Men grundet afstandskravene er vi nødt til at afholde nogle koncerter andre steder end på Forbrændingen. Det vil fremgå under det enkelte arrangement på forbraendingen.dk, om arrangementet afholdes et andet sted eller aflyses. Du vil i begge tilfælde få besked fra vores billetudbyder Billetten per mail. Er dette ikke sket, kan du henvende dig til dem på info@billetten.dk eller på telefon 70202096.

Allerede købte billetter er stadig gyldige til den nye dato. Var koncerten/arrangementet oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Forbrændingen har unummererede siddepladser til alle arrangementer. Derfor anbefaler vi at komme i god tid, så vi kan nå at seate jer alle sammen trygt og roligt. 

Når du ankommer til Forbrændingen

Vi har alle visir eller mundbind på for at passe bedst muligt på hinanden. Når du ankommer til Forbrændingen, skal du også have mundbind eller visir på. Du vil blive billetteret ved hovedindgangen, og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kø-dannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor.

For at minimere enhver risiko for smitte vil Forbrændingens garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter og afsprittet hænder, vil I blive mødt af en frivillig seater som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisning. Selv om der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele arrangementet igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen. Alle gæster skal bære mundbind eller visir, når man står op og enten går op til baren eller på toilettet. Det er tilladt at tage dette af, når man sidder ned.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg på Forbrændingen med mundbind eller visir. Det er ikke tilladt at tage ophold i baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning og markeringer på gulvet. Seaterne vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i loungeområdet og på toiletter ad gangen.

Forsamlingsforbud

Det nuværende forsamlingsforbud på mere en 50 personer gælder for private arrangementer og altså ikke for kulturlivet. Her er forsamlingforbuddet på over 500 personer. 

Baren lukker kl. 22:00

Efter de nuværende gældende retningslinjer skal baren lukke kl. 22:00. Det betyder, at koncerten/arrangementet fortsætter, men der er ingen udskænkning efter kl. 22:00.

Efter arrangementet

Når arrangementet er slut, skal I blive siddende på jeres pladser indtil I bliver anvist andet af seaterne. Sørg for ikke at optage plads på gangarealerne, så der er et sikkert flow for alle. 

Tryg koncert/arrangement for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vores frivillige har visir på for at passe på dig og på os selv. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Forbrændingen. Ligeledes er der god mulighed for at vaske hænder på Forbrændingens toiletter.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger: 

  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg
  • Hold afstand
  • Sørg for god håndhygiejne: vask hænder og sprit af
  • Nys og host i ærmet 
  • Begræns råb og sang

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage sikkert imod jer. Vi håber derfor på jeres forståelse og tålmodighed. Det også er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end normalt

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen på Forbrændingen igen!