fbpx

AFSKUM + SKT. DELARGE + CHRISTIAN HØGH

Afskum, Skt. DeLarge og Christian Høgh er nogle af de mest kreative og genrebøjende danske artister i nylig minde. Det bliver en aften med sublim, vred, rå og smuk energi, når de hver især tager deres unik lyd med på Forbrændingen d.23 september. Vær klar på en intens oplevelse med eksperimentel hip-hop, råben, sveden samt provokerende og sårbare tekster.

Afskum:

På kort tid er Afskum blevet et af de mest hypede live-acts i Danmark, på trods af at han faktisk ikke har udgivet noget musik endnu. Han er sløret i mystik, men alle der har set ham live er enige om, at han er noget særligt.

Selvom det er mit job, er jeg honestly i tvivl om, hvordan jeg skal beskrive Afskum. Noise hip-hop? Neo-soul? Eksperimentel R&B? Punk? Det er svært at sætte et label på ham, men det behøves heller ikke. Det er noget der skal opleves på egen hånd.

Med den ene hånd på hjertet og den anden i din taske bestræber Afskum sig på at dyrke oprigtigheden. Intet er for grimt at snakke om og intet er for pænt til at blive ødelagt. 

Med et blandet lydunivers båret af synthesizere og beats spiller AFSKUM aldrig andet end højt

Skt. DeLarge:

Den 26 årige rapper og producer Skt. DeLarge er et menneske af kontraster. Han inviterer lytteren ind i et poetisk rum, hvor vrede og skrøbelighed får lige meget plads. Med et ekspressivt billedsprog og et skævt men selvsikkert flow portrætterer han problematikker ved giftig maskulinitet, popkultur, fremmedhad og selviscenesættelse, hvor kritikken peger både ud- og indad. Hans tekstunivers er velovervejet og stiller med satirisk og punket tilgang spørgsmålstegn til, hvad det vil sige at være et godt menneske. Som om han råber af en helt smadret verden men samtidig ved, at han er en del afde idioter der ødelagde den.

Skt. DeLarges produktioner er eksperimenterende og skæve. Når energien er højest mærker man bassen i brystet imens bragende trommer og forvrængede elektroniske elementer får lov at spraypainte væggene og byde op til piratfest. Han leger med en dynamik hvor de garagede, buldrende og moshpit inspirerende beats, kan skifte til intime og syrede instrumentaler, der giverplads til forsigtighed og fokus på de nøje valgte ord.

Christian Høgh:

Christian Høgh er en up and coming rapper og producer med eksperimenterende produktioner og ærlige tekster om folkeskolen, sexualitet og skrøbelighed. Han kritiserer hypermaskuliniteten og prøver at gøre drengerøvsrap mere feminin. Beatsene skubber grænser indenfor hip hop og tager inspiration fra Soundclouds undergrundsmusik.

I Christians tekster og udtryk forsøger, han at male et billede af, hvordan det var at vokse op som den mærkelige dreng i klassen. Frem for fodbold og damer interesserede han sig mere for eksperimenterende musik og perleplader.

Christian Høgh er en del af den nye danske hiphop scene, hvor socialrealistiske og ærlige tekster er i fokus. Produktionen er inspireret af bla. hyperpop-bølgen og trap-musikken. Desuden er han live fyldt af energi, punkattitude og æstetisk scenebillede. En musikalsk oplevelse som byder op til ekstatisk dans og performance art.

AFSKUM + SKT. DELARGE + CHRISTIAN HØGH

FREDAG / 23.09.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99
DØRSALG: 119