fbpx

ALBERTSLUND SYMFONIORKESTER X VERTIGO

I uge 37 forvandles Panoptikon igen til en omsluttende lysinstallation af kunsterkollektivet Vertigo. Panoptikon ligger i Porten Vridsløse, og er det centrale rum i det nedlagte Vridsløselille Statsfængsel.

Onsdag d.13 september åbnes ballet af Albertslund Symfoniorkester, der kommer til at spille dette helt særlige rum op, mens Vertigo fremfører et hæsblæsende lysshow.

_______

Venue: Panoptikon, Porten Vridsløse

Døre og installation fra: 20:02

_______

Albertslund Symfoniorkester tager dig med på opdagelse! Vi skal på opdagelsesrejse ind i den skandinaviske tone og høre værker af Grieg og Lumbye. Koncerten byder også på værker af Mozart… Oplev Panoptikon fyldt af symfonisk musik!

_______

Porten er et nyt, levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i Albertslund, hvor rammerne udgøres af det tidligere Vridsløselille Statsfængsels historiske bygninger og pladsen omkring fængslets ikoniske, grønne port. Her vil man afhængigt af Portens aktører kunne finde eksempelvis café, galleri, værksted, museum, lokal mikroproduktion, markeds- dage, koncerter, popup-restauranter og meget mere. 2 min. fra Albertslund Station, 20 min. fra Københavns Hovedbanegård.

ALBERTSLUND SYMFONIORKESTER X VERTIGO

ONSDAG / 13.9.2023

DØR KL. 20.02

KONCERT KL. 20.02

FORSALG: 149 DKK
UNGBILLET: 99 DKK
DØRSALG 169 DKK