fbpx

AMMAR 808 + HVAD X VERTIGO

D.16 september byder på en ekslusiv aften med alternativ elektronisk musik og ritualer, når Ammar 808 og HVAD optræder i Panoptikon i Porten Vridsløse- det nedlagte Vridløselille Statsfængsel. Panoptikon er det central rum i det gamle fængsel, som kunstner kollektivet Vertigo omdanner til en lysinstallation i hele uge 37.

Det bliver en transcendent oplevelse, at høre disse to unikke artister i disse helt særlige rammer.

_______

Venue: Panoptikon, Porten Vridsløse

Døre og installation fra: 20:02

_______

Ammar 808 er gudfaderen af tunisisk alternativ elektronisk musik. Gennem sin karriere har han skabt en bro mellem vestlig og østlig musik, hvilket har givet ham en helt unik lyd. På sin nyeste EP “Super Stambeli” har han vendt øjet mod Afrika, det er en genfortolking af Stambeli, et traditionelt tunisisk musikalsk ritual. Med hjælp fra tromme maskiner, analoge synthesizers og traditionel sang, hidkalder ham overnaturlige væsener, og hjælper lytteren ind i en terapeutisk trance.

HVAD aka Hari Kishore er en sand Albertslund legende, med en lang historie af banebrydende projekter bag sig. Hans nysgerrige soniske søgen har udfordret mange grænser, for gængse opfattelser af kunst og elektronisk musik. Nu vender han hjem til Albertslund for at spille i denne unikke setting, og lade os være med i hans ritual. Man ved aldrig helt hvad man kan forvente af Hari, men vi ved altid, at det bliver en helt særlig oplevelse.

________

Porten er et nyt, levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i Albertslund, hvor rammerne udgøres af det tidligere Vridsløselille Statsfængsels historiske bygninger og pladsen omkring fængslets ikoniske, grønne port. Her vil man afhængigt af Portens aktører kunne finde eksempelvis café, galleri, værksted, museum, lokal mikroproduktion, markeds- dage, koncerter, popup-restauranter og meget mere. 2 min. fra Albertslund Station, 20 min. fra Københavns Hovedbanegård.

AMMAR 808 + HVAD X VERTIGO

LØRDAG / 16.9.2023

DØR KL. 20.02

SHOW KL. 20.02

FORSALG: 235 DKK
UNGBILLET: 165 DKK
DØRSALG: 255 DKK