ANNE DORTE MICHELSEN

Anne Dorte Michelsen har sat sit helt personlige præg på dansk musikliv i flere årtier og er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere og sangskrivere. Hun er blevet kaldt “Hverdagens blide besynger”, men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter et spænd fra nænsom inderlighed, over overrumplende satire til ”fuld fart frem”.

Anne Dorte Michelsens solokoncerter spænder over hele karrieren – fra Tøsedrengenes store pophits, Venter på Fars humoristiske sange til solokarrierens både eftertænksomme og temperamentsfulde kompositioner. For Anne Dortes sange er aldrig stivnet, men har skiftet retning – fra pop til ballader, fra melankoli til humor og tilbage igen.

Publikum får mulighed for at se ind bagved sangene, og lytte til nogle af historierne bag dem. Det er ligefremt, lattermildt og længselsfuldt, når Anne Dorte Michelsen går helt alene på scenen med sit klaver og sin guitar og fortæller sin egen og musikkens historie fra engang på en villavej vest for Århus og til i dag, hvor sangene stadig melder sig, og vil skrives og synges, som altid.

Teksterne rummer så stærke signalementer af hverdagen, kønnene og kærlighedens betingelser i vores samtid, at hun står tilbage som en af vor tids mest betydningsfulde, danske sangskrivere.

ANNE DORTE MICHELSEN SOLO

FREDAG / 08.02.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 179 DKK
DØRSALG: 209 DKK