AVISEN LIVE

Forestil dig en forstørret dagligstue. Du slår fødderne op på bordet eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en vermouth og åbner avisen. Du går på opdagelse i de forskellige sektioner, hvor du får alt fra aktuelle verdensnyheder, litteratur, kultur, debat, sport, dødsannoncer og krydsord. Vi giver avisen liv og fortolker de forskellige sektioner live i form af oplæsninger, performances, debatter og musik. Der er med andre ord ikke blot lagt op til passivt kulturforbrug, men også mulighed for engageret, spørgelysten og deltagende debat. Slå dig ned i den store fælles dagligstue med varm kaffe, kolde øl og lørdagshygge.

De inviterede “skribenter” til “dagens avis” leverer alle originalt indhold og tropper ikke blot op med den oplæsning eller det foredrag, som de plejer at give. Derfor vil dagen udelukkende bestå af unikke bidrag. Vær beredt på at møde fremtrædende kulturpersonligheder, filosoffer og forfattere, der over en hel lørdag bryder avisens forskellige sektioner igennem litteraturens prisme.

Scenen sættes på spillestedet Forbrændingen og diverse foodtrucks langer kulinariske kælerier over disken. Den ihærdige redaktion har base på Albertslund bibliotek.

Dagens avis indeholder følgende sektioner:

Haven: Michael Marder (ES)
Sex & samliv: Hanne Ørstavik (NO)
Bolig: Helle Helle
Døds- & kontaktannoncer: Jonas Eika & Ida Marie Hede
Nationale nyheder: TBA
Internationale nyheder: TBA
Økonomi: TBA
Rejser: TBA
Kultur: TBA
Litteratur: TBA
Brevkassen: TBA
Horoskoper: TBA
Kryds og Tværs: TBA
Satiretegningen: TBA
Idé: TBA

Programmet bliver løbende opdateret.

Læs mere på avisenlive.dk og følg os på facebook eller instagram

www.facebook.com/avisenlive

www.instagram.com/avisenlive/

Vel mødt!

Redaktionen

AVISEN LIVE

LØRDAG / 27.04.2019

DØR KL. 12.00

SHOW KL. 13.00

FORSALG: 200 DKK
DØRSALG: 230 DKK