BADESØEN FESTIVAL 2019

Badesøen Festival er tilbage!

Lørdag den 10. august 2019 afholdes 3. udgave af Badesøen Festival – by The Lake & Forbrændingen. Den unikke endagsfestival, der er lige dele musikfestival og udflugt, foregår i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund, også kendt som ‘Vestegnens Mallorca’.

Vi kan slet ikke venter til at du kan dase i poolen med venner og familie, opleve et væld af spændende koncerter, lade sig overraske af små finurlige Pop-up-koncerter, performances, talks, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake Radio, der naturligvis live-transmitterer imellem koncerterne.

Badesøen Festival er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund.

Koncertprogrammet for 2019 byder på navne som
When Saints Go Machine, Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force, Jada, Mary Lattimore, Clarissa Connelly, Bendik Giske, Collider

Mariam the Believer + 1
Vind din helt egen private koncert inkl. festivalbillet
Du gør det ved at sende en email med dit tlf. nr til mariamplus1@thelakeradio.com og så er du med i konkurrencen om din helt egen personlige koncert med Mariam the Believer
Læs mere om konkurrencen her!

Derudover kan du opleve der spontane Pop-Up-Koncerter
Michala Petri
Dawda Jobarteh
M. Rexen
Hjalten Ross
DANSEatelier
Badesøens Saxofonoptog

Vi ses til ‘Vestegnens Mallorca’ den. 10. august 2019.

BADESØEN FESTIVAL 2019

LØRDAG / 10.08.2019

DØR KL. 13.00

KONCERT KL. 13.00

FORSALG: 375 DKK
EARLY BIRD: 325 DKK (Begrænset antal)
BØRN: 100 DKK (2-14 år, begge inkl)