BESVÄRJELSEN + GOLDEN CORE + SUPP: GRUSOM

Doomed Scandinavia og Forbrændingen inviterer til dyster doom og psykedelisk stoner aften 7. februar – en metal aften, der river dig rundt i Skandinaviens metal.

Line up:
Grusom fynsk – rock metal tilsat orgel
Besvärjelsen – stoner doom/psykedelisk metal
Golden Core – stoner doom/norsk black metal

Det svenske band Besvärjelsen blev dannet i 2014 med Lea Amling Alazam i front på vokal. Selv betegner de deres musik som stoner metal, men der kan også spores progressiv metal, punk, folk, klassisk rock’n’roll samt psykedelisk rock i deres lydbillede. Den dynamiske oplevelse mellem tungt stoner doom og psykedelisk metal. Live rører deres soniske styrke dig til tårer med en tyngde som en mavepumper. Besvärjelsen tager dig med på ørkenenrockvandring under skarp sol og klapperslanger til ekkoet af Sveriges tårnhøje træer og fjelde.

Golden Core blev dannet i 2014, består af duoen Thor Sandal på 17 år og Simen Jakobsen på 15 år og har to albums bag sig. De energiske teenagere har heldigvis valgt at dedikere deres ungdom på at sprede deres tunge vibrationer af stoner doom og norsk black metal langt ud over de norske fjelde og helt til Forbrændingen.

Supp: Grusom
Vi starter den skandinaviske doom og stoner aften aften hjemme. Fra den fynske muld opvågner Grusom, der med sit orgelede udtryk giver associationer til 1970’ernes syrede rock og sparker aftenen i gang.

BESVÄRJELSEN & GOLDEN CORE + SUPP: GRUSOM

FREDAG / 07.02.2020

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK