BURNING WITCHES

Heavymetal.dk & Forbrændingen præsenterer:

BURNING WITCHES, blev grundlagt I Schweiz I 2015 og er ikke bare en god schweizisk eksportvare – disse piger leverer noget af det mest interessante old school heavy metal, der er derude overhovedet lige nu. 

Bandets nye forsanger Laura står i front for en brændende og forheksende omgang, som også trækker stærke referencer til power- og speedmetal. 

Det seneste album ‘Hexenhammer’ udkom sidste år på det anerkendte metal-label Nuclear Blast Records, og er blevet til i Little Creek Studiosammen med V.O. Pulver, som står bag udgivelser med bl.a. Pro Pain, Destruction, Nervosa og Pänzer.

Melodisk metalcore-kvartet IVY CROWN kommer fra den københavnske undergrund. Fængende vokaler, tætte kompositioner og deres tunge lyd er Ivy Crown klar til at dele nakkesmerter ud. 

Efter at have udgivet deres første single “Lonesome and Cold” i februar 2019, efterfulgt af anden single “Run”, begge med over 200.000 streams på Spotify og for nylig udgivet “Not who we are”, er kvartetten klar at udgive deres debutalbum i efteråret ​​2019 gennem Long Branch Records. Et fængende album der handler om at bryde fri fra giftige forhold og sige fra, men også om at vokse med hvert nederlag, man støder på.

Steel Inferno er en kvindelig fronted heavy metal kvintet fra København. Bandet spiller et råt og uforfalsket mix af tidlig speed og thrash metal uden at miste sansen for den gode melodi.

Siden bandets dannelse i 2014 har de spillet shows med Witch Cross, Night Viper, Cauldron, Impalers, Ranger, Metalian, Tyranex, Indian Nightmare, Encyrcle, Altar of Oblivion og Savage Machine og på festivaler i Danmark, Sverige og Tyskland blandt andet på Metal Magic Festival, Muskelrock og ikke mindst den legendariske Heavy Agger festival.

 

BURNING WITCHES (CH) + SUPP. IVY CROWN + STEEL INFERNO

FREDAG / 08.11.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 169 DKK
DØRSALG: 199 DKK