fbpx

DAME DEAREST X EMMA SEHESTED HØEG

EMMA SEHESTED HØEG’S POMPØSE ALTER EGO DAME DEAREST UDFØRER SIN GENERALPRØVE PÅ FORBRÆNDINGEN I ALBERTSLUND

_________________

Venue: Forbrændingen

Døre: 19:00

Show: 20:00

Billetter: 255 kr.

_________________

Soundvenue beskriver Emma Sehested Høeg som ”(…)en ny tids superstjerne”. Hendes musikalske projekt Dame Dearest bliver sluppet løs med stort band, kor og teatralske elementer i et banebrydende show iscenesat af How To Kill A Dog. D.24 maj får du den unikke mulighed for at opleve generalprøven på dette show i intime og eksklusive rammer på Forbrændingen. 

I feltet mellem musik, film og performance finder man Dame Dearest, der med stort band bestående af anerkendte musikere samt diverse surprise elementer leverer bløde rytmer i blanding af pop, soul og lidenskab. Ambitionerne er tårnhøje, og Emma Sehested Høeg ønsker med Dame Dearest at afmytologisere kvinden og sætte hende fra, men samtidig også at skubbe til rammerne for en typisk koncertoplevelse. Til foråret inviterer hun publikum ind i sit dragende univers, når hun indtager Forbrændingen med sit unikke show. Her får publikum lov at opleve alt, hvad Dame Dearest består af – det bliver storladent, sensuelt, flamboyant og forførende, i et brag af et show iscenesat af teatergruppen How To Kill A Dog, der bl.a. består af Emma Sehested Høeg og sceneinstruktør Jennifer Vedsted Christiansen.

“Kom nu bare altså… Det bliver helt vanvittigt og en aften man ikke glemmer. Vi skal have det lummert og lækkert og alle skal gå derfra med en følelse af at man gerne må fylde med alt man er her i verden sammen med andre fantastiske mennesker. Man kommer til at gå derfra med følelsen af at man må være præcis den man er.”

Emma Sehested Høeg er i de senere år blevet hyldet af både branche og medier som en ny generations vanvittige multitalent, der både skriver, spiller skuespil, synger og komponerer musik. Hun er bl.a. kendt fra kunstnerduoen How To Kill A Dog, som udover at opsætte hendes kommende koncerter har stået for forestillinger som ”Lolita For Altid”, ”Velkommen til Pandora” og ”Farvel Til Madonna” – sidstnævnte har premiere i starten af 2023. Derudover har hun medvirket i en række film og tv-serier, lavet radiosatire, haft værtsrollen ved Bodil-festen – og så er Emma Sehested Høeg gennem sine manuskripter, instruktion, skuespil og kompositioner bannerfører for et opgør med vaneforestillinger om kvinder.

 

DAME DEAREST X EMMA SEHESTED HØEG

ONSDAG / 24.5.2023

DØR KL. 19.00

KONCERT KL. 20.00

FORSALG: 255 DKK
DØRSALG: 275 DKK