fbpx

DE DANSKE HYRDER

BILLETSALGET STARTER 1.MARTS KL.10

De Danske Hyrder skal fejre deres 10-års jubilæum, og selvfølgelig sker det på hjemmebanen Forbrændingen i Albertslund, hvor eventyret startede. Den allerførste DDH koncert fandt nemlig sted her på Forbrændingen i 2013, og vi glæder os til at byde dem velkommen tilbage til en gigantisk fest!

De Danske Hyrder er en dansk rapgruppe, som er kendt for deres melodiske, festglade tracks om fester, fællesskab, ungdommen, venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle udfoldelser. De bliver inspireret af hvad de laver, og hvad de har på hjerte. DDH-fans kan godt glæde sig til en aften i fuld ekstase, når drengene tager deres velkendte hits og nye festlige tracks med sig på scenen. Gruppens katalog er vældigt og består blandt andet af populære fan-favoritter som ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du” og har mere end 80 millioner streams på Spotify alene.

Bag gruppen De Danske Hyrder, hvis navn er opstået på baggrund af en gammel drukvise, gemmer sig 4 friske, passionerede drenge: Martin, Frederik, Adam og Oliver, aka. Marty, Bering, Ado og Oli. De beskriver deres venskab som nært og familiært; musikken underbygger venskabet, men venskabet bliver også underbygget af DDH.

De er alle fra Albertslund, hvilket også har været et stor omdrejningspunkt for deres musik. I dag bor de alle 4 i en radius af omkring 200 meter i Valby og ser hinanden næsten hver dag, så fællesskabet er ikke blevet mindre. De har været bedste venner lige siden gymnasietiden, hvor de startede med at lave musik sammen; så sammen har de mere end 10 år med sig. ”Vi begyndte at lave nogle semi-hårde fødselsdagssange til hinanden, hvor vi dissede hinanden. Ellers lavede vi bare sange på baggrund af de ting vi sagde, gjorde og lavede ude i Albertslund. At vi har kendt hinanden så længe, gør nok at vi har formet et fælles udtryk og en fælles måde at se verden på.”

De har spillet på alt fra de fleste af landets gymnasier, til de helt store scener på Smukfest, Tinderbox, Nibe- og Jelling Festival. De har også optrådt et utal af gange i Lille- og Store Vega, hvor stemningen ikke har fået for lidt hos de mange fans, der tropper op hver eneste gang.

Musikkarrieren har taget fart siden den første koncert tilbage i 2013, og der er ingen tvivl om, at De Danske Hyrder kommer til at føre fåreflokken til den vildeste fest, når de endnu en gang blæser taget af Forbrændingen 30. september 2023.

 

DE DANSKE HYRDER

LØRDAG / 30.9.2023

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 219 DKK
DØRSALG: 239 DKK