DØR NR. 13 OG BITE THE BULLET

DØR NR. 13

DØR NR. 13 er Danmarks utæmmede genrebastard ? med vildskaben i hjertet og nødvendigheden i kroppen har de siden debuten i Karrierekanonen vægret sig ved at blive sat i bås. Da de gik i studiet i år, var det for at indspille en EP, men de kom ud med et helt album.

Siden begyndelsen har DØR NR. 13 været deres egne. Fra de helt tidlige hjemmegroede sologaragedemoer, til de senere “postpunk møder Kim Larsen på speed”-tracks på succesdebuten “Verden i flammer” har gruppen spillet helt efter deres egne regler. På det kommende selvbetitlede album leverer de førstehåndsberetninger om dysfunktionelle relationer i et fremadstræbende mix af punk, pop, rock og urban, der råt og ærligt udfordrer rammerne for, hvad man kan tillade sig i dansksproget rockmusik anno 2020.

BITE THE BULLET

Hvad ville der ske, hvis Jack White tog stoffer med Daft Punk og inviterede Tame Impala med på en streg? Bite The Bullet giver et kvalificeret bud!
Trioen har for nyligt mixet deres riffbårne rocklyd op med letantændelige elektrobeats, fængede pophooks og rave energi. Resultatet er et hektisk og dansabelt bud på syrepop anno 2021. Selv kalder de genren Thunderpop.
Som eksplosivt liveband har Bite The Bullet flere intensive europaturnéer på samvittigheden. Her har navnlig de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den danske rocktrio. De hyppige ture ned ad den tyske autobahn har givet trekløveren en trofast fanskare sydpå, og har gjort dem til et toptunet live act, som besidder en utæmmet energi, der er en sjældenhed herhjemme.
-At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu have folk til at være en del af festen og vi er ikke bange for at lukke dem ind-, fortæller forsanger Thomas Storgaard Christiansen, om bandets højeksplosive koncerter. Bite The Bullet spiller med en energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Noget som det danske publikum har fået at føle når bandet har supportet for navne som Magtens Korridorer, Go Go Berlin, Baby Woodrose, The Blue Van og The Sandmen.

DØR NR. 13 OG BITE THE BULLET

LØRDAG / 29.05.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99DKK
DØRSALG: 119DKK