fbpx

DOPHA

Dopha’s rejse indtil videre har budt på mange vilde oplevelser, herunder en debut på sidste års Roskilde Festival, hvortil Soundvenue kvitterede hendes triumf af en optræden med 5 stjerner og følgende udtalelse:

Rendyrket poptriumf på Roskilde Festival: Dopha var i ekstraordinær topform.

I foråret 2023 fortsætter triumfen på Forbrændingen, når Dopha og hendes band spiller hendes største hits fra debutalbummet, såsom ’The Game’ og ’Happy For Me’, samt sange fra det kommende album. Med sig har hun også fantastiske CHILI som support.

Publikum kan glæde sig til at opleve Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, som man ikke kan lade være med at danse til. Dopha og band leverer et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal.

CHILI:

CHILI er en ung artist, som på sin musikalske rejse bevæger sig indenfor den
melankolske side af popmusik. Hun er ikke bange for at eksperimentere påtværs af forskellige genrer, hvilket giver musikken en unik lyd, der binder det at føle sig fortabt og finde håbet igen sammen. Nøgleordene til musikken er intimitet, autencitet og inderlighed. De velovervejede tekster pakkes ind i melankolske akkorder og minimalistiske, men livlige produktioner. CHILI repræsenterer en generation af følsomme unge mennesker, der både kan være skrøbelige og ængstelige, men samtidig enormt velreflekterede og selvbevidste.

DOPHA

ONSDAG / 5.4.2023

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 160
DØRSALG: 180