FORBRÆNDINGENS FØDSELSDAG: MEKDES + HOISON BASCOE

Forbrændingen har fødselsdag! Vi vil derfor gerne invitere dig med til fest, hvor vi har allieret os med de to fremadstormende artister, Mekdes og Hoison Bascoe. De skal hjælpe os med at markere vores 24 år med charmerende r&b og cinematisk elektropop. To vidt forskellige genrer og artister, der er valgt, da det ligger i Forbrændingens DNA af facilitere unikke og bredekoncerter, hvor der er plads til alle.

Så kom med, når vi fejrer musikken og holder fødselsdag med drinks, lagkage, og selvfølgelig to fede koncerter!

Der er landet en ny, stærk soulstemme i det danske musiklandskab. Hun hedder Mekdes. Med inspiration fra kvindelige R&B- og soul-kollegaer som Jorja Smith, Kehlani, og Billie Eilish, skriver hun musik og tekster med personlighed og synger med en stemme, der både udstråler styrke og sødme. Mekdes lyder af hele verden, og den unge musiker har bestemt heller ikke planer om at stoppe ved hjemlandets grænser – musikken skal ud over stepperne. Mekdes er allerede godt på vej herhjemme med koncerter på Ideal Bar, Roskilde Festival og Northside i 2020.

Kontrasterne spiller en fremtrædende rolle, når den dansk-tunesiske duo, Hoison Bascoe inviterer os ind i deres musikalske univers. Her blander de elektroniske pop med det maskinelle, og det akustiske, hvor storbyens rastløse energi clasher med den vilde naturs uspolerede væsen. Det dyriske møder det kultiverede. Kulde møder varme. Lys møder mørke. Med deres dugfriske debutalbum på gaden, kan du glæde dig til en koncert der både sætter gang i de svajende hofter, og giver garanterede kuldegysninger.

Gratis for medlemmer – vis dit medlemskort i døren.

FORBRÆNDINGENS FØDSELSDAG!

FREDAG / 03.04.2020

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 119 DKK