FREJA KIRK

Efter for 1,5 år siden at have skrottet hvad der svarer til 2 færdige albums, har Freja Kirk nu fundet sig selv i sin musik. For 4 år siden var Freja en tungsindig sangskriver. Musikken bar præg af sorg over dødsfald, forliste kærlighedsrelationer og knuste drømme. Hun er blevet ældre nu, hun er blevet gladere og har ikke kun fundet sig selv i sin musik, men overordnet set føler hun sig som et mere fuldendt menneske.

De musikalske samarbejdspartnere har også udviklet sig. Hun arbejder blandt andre tæt sammen med Reza (Sivas, Gilli m.fl.) Gisli Gislasson (Phlake) og Alexander Grandjean. Med dem har fundet et hold omkring sig, som hun kan være sig selv med og som hjælper med at sætte gnist i hendes positive sider og idéer.

Freja mener, at hun kan nå ind til lytternes følelser med sine sange. Det har hun prøvet før, men hun ved godt, at hun skal gøre sig umage. Hun er overbevist om, at man skal være fuldt tilstede for at kunne ramme følelser gennem musik.
“Jeg vil gerne gøre mig umage. Det sidste jeg har lyst til er at gøre noget halvt. Nogle gange kan man komme til at køre på rutinen, men hvis jeg gør det, så glemmer jeg at mærke øjeblikket og så kan jeg ikke videreformidle følelsen.”

FREJA KIRK

LØRDAG / 07.03.2020

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 139 DKK
DØRSALG: 169 DKK