GHOST IRIS

Det københavnske metal band Ghost Iris karriere blev skudt i gang med et brag med den opmærksomhedsvækkende debut Anecdotes of Science & Soul i 2015, og siden er deres popularitet kun vokset. Med udgivelsen af deres tredje album Apple Of Discord, er bandet klar til at stige mod nye højder.

Ghost Iris udgav i februar 2019 deres tredje album Apple Of Discord. Albummet er resultatet af tre års hårdt arbejde, turnéer og arrigskab, og indeholder 10 sange fyldt med intensitet og vrede.

Siden udgivelsen af Apple of Discord har bandet tourneret intensivt i udlandet på support tours med blandt andet Dream Theater, After The Burial og Soen.
Ghost Iris har tourneret i store dele af verden og spillet på anerkendte festivaler som Copenhell, Euroblast, Tech Fest, Rockstadt Extreme Festival og headlined den japanske festival “Right of Helios”.

THE INTERBEING

Med to internationalt anerkendte albums på samvittigheden, har The Interbeing gjort sig bemærket i ind- og udland med deres futuristiske metalcore.
Debuten ”Edge of the Obscure” fra 2011 blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i de mest indflydelsesvise metalmagasiner verden over.
Det andet kapitel ”Among the Amorphous fra 2017 viser bandets evne til at rykke barren for storytelling og sangskrivning indenfor den tekniske metal: ”…an epic, sci-fi, dystopian concept album” (Metal Hammer UK). De danske anmeldere var enige: ”De har begået et fabelagtigt album” (9/10 stjerner, Heavymetal), ”… international klasse” (8/10 stjerner, Metalized), ”… industrielt pumpende og fandens velklingende” (4/5 stjerner, Devilution).
Foruden roste koncerter på bl.a. Copenhell, til SXSW i Austin (US) og til Hokyo Music Week i Tokyo (JP), har The Interbeing været hovedsupport for store internationale navne såsom Stone Sour (US), Meshuggah (SE) og Parkway Drive (AU). I efteråret 2017 turnerede bandet som hovedsupport for det prisvindende Twelve Foot Ninja (AU) på deres turné igennem seks europæiske lande.
The Interbeing er i skrivende stund i gang med at lægge sidste hånd på deres tredje album, der viser spændende nye sider af deres futuristiske lydunivers… mon ikke vi får en smagsprøve.

GHOST IRIS + THE INTERBEING

FREDAG / 19.02.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

DØR: 169DKK
FORSALG: 149DKK