GRUSOM SPILLER GRUSOM II

Seks drenge fra Fyn, en kærlighed for 70’ernes syrerock og en vidunderlig stemme i Nicolaj Jul. Det er stort set, hvad Grusom kan koges ned til. Men bandet er så meget mere end det. De er tidligere blevet sammenlignet med The Doors, og Svendborg virker på alle måder som et absurd sted at finde et band, der spiller psykedelisk stonerrock. Det viser dog bare, at i Danmark kan alt ske. Ud fra den fynske gyldne muld træder disse seks drenge ind på scenen for at vise, at det ikke altid skal være død eller black. Dansk metal byder på så meget mere, og Grusom er bandet, der kan vise vejen.

Har du endnu ikke fået chancen for at opleve den fynske konstellation, så er det nu, du har muligheden, idet de spiller sammen med Bersærk på den københavnske vestegn. En aften, der byder på den ene fantastiske oplevelse efter den anden, og efter at have hørt det nye album fra Grusom, så er det her en aften, du ikke må gå glip af.

Grusom spiller hele deres nyeste album, som udkommer i efteråret, ‘Grusom II’.

BERSÆRK SPILLER JERNBYRD

Jysk hedningehegn. Sådan beskriver man vist bedst de fire gutter fra Bersærk med energiske Casper Popp i front. Den tydelige og let syrede vokal skaber referencer til 60’ernes og 70’ernes protestsange, og gennem dansksproget stoner-rock bringer de en nordisk lyd, som er både tung og solid – og en liveperformance du ikke må snyde dig selv for. Bersærk er på vej mod toppen af den danske metalscene, og det går ikke langsomt.

Lige meget hvor i landet du kommer fra, så skulle du tage at smutte forbi Albertslund, når Bersærk flår taget af Forbrændingen sammen med Grusom. Det bliver en aften, med en fuldstændig fænomenal live-oplevelse, og kender du ikke Bersærk, så vil vi med garanti love dig, at du gør når aftenen er omme!

Bersærk spiller hele deres nyeste album, ‘Jernbyrd’.

 

Aftenen præsenteres i samarbejde med heavymetal.dk.

GRUSOM + BERSÆRK

FREDAG / 19.10.2018

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK