GUSTAF LJUNGGREN/EMIL DE WAAL + AUGUST ROSENBAUM

Emil De Waal og Gustaf Ljunggren holder hof i hele uge 11

Avantgarde møder easy-listening, møder etno, bliver til drømmende filmiske flader og derefter til kantet destruktivitet.

Nysgerrighed og transformation binder to af den danske musikscenes mest versatile cv’er sammen til et symbiotisk og evigt udviklende musikalsk udtryk.

De har spillet sammen i 22 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits på Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor.

Nu låner de Forbrændingen i en uge og invitere gode venner og legekammerater ind til nogen anderledes musikalske aftenener.

August Rosenbaum: Den unge komponist- og tangentkomet August Rosenbaum har sammen med Gustaf og Emil tidligere spillet både teaterforestillinger med musik af PH, hyldestkoncerter til Joni Mitchell og improviserede koncerter på Islands førende spillested for ny musik. Så hvad mon der sker på denne fredag i Albertslund? De tre musikere glæder sig i hvert fald stort til aftenen.

AUGUST ROSENBAUM

FREDAG / 05.11.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99DKK
DØRSALG: 119DKK