GUSTAF LJUNGGREN/EMIL DE WAAL + JOSEFINE OPSAHL OG CECILIE BALLING

Emil De Waal og Gustaf Ljunggren holder hof i hele uge 11

Avantgarde møder easy-listening, møder etno, bliver til drømmende filmiske flader og derefter til kantet destruktivitet.

Nysgerrighed og transformation binder to af den danske musikscenes mest versatile cv’er sammen til et symbiotisk og evigt udviklende musikalsk udtryk.

De har spillet sammen i 22 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits på Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor.

Nu låner de Forbrændingen i en uge og invitere gode venner og legekammerater ind til nogen anderledes musikalske aftenener.

Denne aften teamer de op med de 2 strygere Josefine Opsahl og Cecilie Balling

De to unge superstrygere sprænger alle rammer for genrer og kunstnerisk åbenhed. Denne aften vil de fire musikere sammen finde et fælles udtryk med udgangspunkt i Gustaf og Emils musik, som kan beskrives således: Avantgarde møder easy-listening, møder etno, bliver til drømmende filmiske flader og derefter til kantet destruktivitet. Et symbiotisk og evigt udviklende musikalsk udtryk.

JOSEFINE OPSAHL OG CECILIE BALLING

ONSDAG / 03.11.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99DKK
DØRSALG: 119DKK