GUSTAF LJUNGGREN/EMIL DE WAAL + RANDI LAUBEK OG ANDERS P. JENSEN

Emil De Waal og Gustaf Ljunggren holder hof i hele uge 11

Avantgarde møder easy-listening, møder etno, bliver til drømmende filmiske flader og derefter til kantet destruktivitet.

Nysgerrighed og transformation binder to af den danske musikscenes mest versatile cv’er sammen til et symbiotisk og evigt udviklende musikalsk udtryk.

De har spillet sammen i 22 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits på Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor.

Nu låner de Forbrændingen i en uge og invitere gode venner og legekammerater ind til nogen anderledes musikalske aftenener.

Denne aften kan man høre skøn musik fra Randi Laubeks snart 25 år lange ikoniske karriere som sanger og sangskriver, hvor Gustaf og Emil har været Randis tro væbnere på de fleste turnéer og udgivelser, som både musikere og co-producere. Som en yderligere bonus denne aften, kommer Anders P. Jensen med på tangenter… Det er virkelig ikke hver dag, at Anders lufter sit geniale tangentspil

Den her koncert finder kun sted denne aften og ikke bliver opført igen. Med andre ord, så vil du ikke gå glip af det.

RANDI LAUBEK OG ANDERS P. JENSEN

TIRSDAG / 02.11.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149DKK
DØRSALG: 169DKK